Tenk om det hadde eksistert en masse tvillinger til dine beste kunder: bedrifter som har lignende problem og som også er i desperat behov for din bedrifts tjenester og produkter. Det hadde vel selvsagt vært fint? Men det som kan låte som ren fantasi, er faktisk virkelighet – slik utnytter du det på beste måte!

Twin for the win!

Før vi går på jakt etter tvillinger til kundene dine, synes jeg det er passende å snakke om hvorfor det er en god idé. Dersom jeg kort skal ramse opp noen av fordelene, synes jeg at disse tre er blant de viktigste:

  • Du forstår allerede problemstillingen innenfor en viss bransje eller for en viss type bedrifter, og har løsningen på den – noe som gjør salgsarbeidet ditt enklere.
  • Du har erfaring fra lignende forretninger og blir dermed mer selvsikker i kontakt med nye «leads».
  • Du har relevante referanser som fører deg noen steg opp på troverdighetsstigen.

Ved å sikte deg inn på tvillinger til dine eksisterende kunder blir salgsarbeidet ditt rett og slett mye bedre. Men hvordan finner du da disse magiske «leadsene»?

En database stappfull med bedrifter gjør det enkelt å matche

I vårt salgsverktøy Lime Go er det stappfullt med bedriftsinformasjon og kontaktopplysninger. Der finner du nesten 1 300 000 svenske bedrifter og deres profiler, som inneholder informasjon om antall ansatte, omsetning, gjennomsnittslønn og masse annet skøy. Men vet du hva det beste er? Du får ubegrenset tilgang til alt! Og selvsagt kan du enkelt søke og filtrere blant all data. Glemte jeg å nevne at alt presenteres i flotte og oversiktlige grafer? Og at informasjonen går fem år bak i tid? Slik kan du raskt se om det er et voksende, stillestående eller krympende selskap, og om det er verdt å bruke tiden på.

Slik kommer du i gang med tvillinglister

Med all bedriftsinformasjonen ved dine føtter er det superlett å opprette ringelister med tvillinger til de beste kundene dine i Lime Go. Alt du trenger å gjøre er å klikke på «Kampanjer» i venstremenyen og velge «Ny ringeliste». Skriv så inn navnet på en av dine eksisterende kunder i søkefeltet, og du får en ferdig liste, klar for bearbeiding!

Skulle det være slik at der er veldig få tvillinger til bedriften som du skriver inn, kan du gjøre et bredere søk. Ta bort noen av kriteriene og behold kun de faktorene som virkelig utgjør de viktigste fellesnevnerne blant kundene dine. Kanskje er det i ditt tilfelle en geografisk plassering og en viss omsetning? Eller er det kanskje snarere en veldig spesifikk bransje og et visst antall ansatte som karakteriserer kundene dine?

Litt avsluttende hjelp på ferden

Synes du også at dette med tvillinglister høres fantastisk ut? Da synes jeg at du skal teste Lime Go i 48 timer, gå på jakt etter tvillinger til nettopp dine kunder og ring som en gal! Vi lar deg prøve gratis, så hva har du å tape?